Târg de Imobiliare la Constanța, organizat de CCINA. Printre oferte: apartamente amenajate de designeri, cu loc de joacă și parcare gratuită

Cine se află în căutarea unei locuinţe are toate șansele să își descopere căminul mult visat la târgul de imobiliare care se desfășoară în aceste zile la centrul comercial VIVO! Din Constanța. Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) a dat, vineri, startul târgului, care poate fi vizitat gratuit în perioada 24 – 26 mai, între orele 10.00 și 22.00, la intrarea 3.

Tot mai mulți constănțeni nu mai caută o simplă locuință atunci când vor să se mute, ci își doresc zone verzi, locuri de joacă, dar şi grădiniţe la doar câțiva pași de casă, iar astfel de apartamente sunt prezentate la târgul de imobiliare din VIVO!. Mai mult, se poartă locuințele gata amenajate, de designeri de interior, iar dezvoltatorii imobiliari oferă și această oportunitate.

„Nu oferim doar o casă, ci o întreagă experiență. Avem o ofertă personalizată pentru fiecare client, deoarece venim în ajutorul lui. Pe lângă un apartament și un cămin pe care îl oferim, noi oferim și servicii post vânzare – de mutat, design interior, curățenie atât în ansamblu cât și în cadrul apartamentului. Urmează să deschidem și grădinițele și locurile de joacă. Deci te muți, și pe lângă faptul că îți achiziționezi o casă, intri într-o familie”, a declarat Serena Müller, marketing strategist al unui dezvoltator prezent la târg.

Prețul unui astfel de apartament pornește de la 49.000 de euro, cu loc de parcare, dar și boxă puse la dispoziția clienților. La târgul de imobiliare care se desfășoară în aceste zile, constănțenii pot analiza nu doar oferte de locuințe.

„Târgul reunește unii dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din zona, dar și producători de mobilă, instituții financiare, brokeri de asigurări și evaluatori energetici. Vizitatorii vor avea oportunitatea de a vizita, în același loc, standuri din diferite ramuri ale imobiliarelor”, au precizat reprezentanții CCINA Constanța. Potrivit organizatorilor, această ediție vine în întâmpinarea creșterii constante a pieței de imobiliare din municipiul Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *