Spread the love

Despre Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM) sau, mai exact, despre problemele din această instituție, TOMIS NEWS a mai relatat și vom mai relata. De data aceasta, este vorba de o rocadă profesională. În ANRM există mari tensiuni în această perioadă, motivate de ideea potrivit căreia de ce s-a aflat că avem probleme și nicidecum de intenția de a și le remedia și căreia i se adaugă boala suspiciunii (cine pe cine toarnă). Revenind la rocada profesională, prezentăm situația Ralucăi Maria Bogdănescu.

CITEȘTE ȘI:

DOCUMENTE Premierul Dăncilă va da „undă verde” unui contract conceput pe bază de ȘPAGĂ? Bugetul de stat, fraudat printr-un… bilețel! Guvernul a NĂVĂLIT la ANRM! (Partea a 2-a)

În noiembrie 2017, Agenția Națională de Integritate anunța că Raluca Maria Bogdănescu, atunci consilier în cadrul ANAF şi fost inspector principal în cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor, are în conturi, în mod nejustificat, peste 440.000 de lei. Raluca Maria Bogdănescu nu a depus inițial la dosarul de evaluare un punct de vedere, iar procesul a decurs pentru ea cum nu se putea mai prost.

TOMIS NEWS a intrat în posesia corespondenței dintre ANAF și ANRM, prin care ultima era înștiințată că, de la sfârșitul lunii iunie, Bogdănescu este destituită din funcția publică. Între timp, Raluca Maria Bogdănescu, deși a pierdut procesul și a fost destituită din funcție, și-a găsit un loc călduț la ANRM!

Președintele ANRM, Gigi Dragomir, a întocmit o dispoziție din care reținem că Bogdănescu trebuie să fie directorul Direcției Economico-Financiare a Agenției, până la organizarea unui concurs, adică niciodată, întrucât majoritatea numiților din ANRM nu au susținut nici un concurs în ultimii ani. De asemenea, Raluca Maria Bogdănescu va coordona, printre altele, personalul în subordine, va fundamenta și va aviza bugetul de venituri și cheltuieli și va asigura conducerea contabilității! De altfel, Raluca Maria Bogdănescu figurează ca director chiar și pe site-ul oficial al ANRM.

VA URMA!

CITEȘTE ȘI:

DOCUMENTE Arhivele privind resursele minerale ale României ABANDONATE! SRI a asigurat antemergător pentru DISTRUGEREA actelor de importanță națională. Încă o poveste de TUNURI cu statul

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *