Tanczos Barna (Mediu): „Scumpirile sunt evidente. Eu duc plasa… Sunt scumpiri la toate produsele”

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a fost întrebat, într-o conferință de presă, despre prețul la diverse produse. Spre deosebire de premierul Florin Cîțu, ministrul UDMR nu rămâne blocat în faza de negare și recunoaște că situația nu este deloc roz. Ministrul a admis că se văd scumpirile în piață la toate produsele. Acesta a precizat că, de obicei, soția sa face cumpărăturile, dar și el a văzut că prețurile sunt mai mari, pentru că eu duc plasa. Întrebat despre facturile la energie electrică, ministrul a spus că după mai multe luni în care i-au venit 100 – 120 de lei, a avut de plătit și o factură de corecție de 1.900.

Scumpirile sunt evidente. De exemplu, în domeniul în care lucrez s-a triplat prețul masei lemnoase, s-a triplat prețul cherestelei, s-a dublat prețul pentru fierul beton, toate investițiile sunt mai scumpe. Și în piața se vede, scumpiri la toate produsele”, a declarat ministrul Mediului.

Tánczos Barna afirmă că i-a venit o factură de energie electrică de aproape 20 de ori mai mare, însă acest lucru s-ar datora unor regularizări, nu doar scumpirilor.

Am schimbat prea tâziu contractul de energie electrică. Un an de zile am primit facturi mici, de 100, 120 de lei, apoi mi-a venit una de 1900 de lei. A fost o regularizare. S-a mirat soția mea că sunt facturile mici, până a venit factura de corecție de 1900 de lei. Dacă mă întrebați de pâine, să știți că noi avem alte prețuri acasă, că avem pâine cu cartofi”, a mai declarat ministrul Mediului.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

3 comentarii la „Tanczos Barna (Mediu): „Scumpirile sunt evidente. Eu duc plasa… Sunt scumpiri la toate produsele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *