Spread the love

La doar 27 ani, Aura Ulmanu este o tânără care își dorește să se bucure de viața pe care o boală cumplită vrea să i-o răpească. Cu aproape un an în urmă, în vara lui 2015, tânăra din Murfatlar a aflat că vânătăile care îi apăruseră peste noapte pe tot corpul anunțau o suferință ce pare că nu se mai termină.

Trombocitele îi scad de la o zi la alta, viața sa fiind în pericol dacă nu ar beneficia de tratament sub supraveghere de specialitate. Diagnosticul sumbru i-a schimbat Aurei viața în totalitate și planurile pe care le avea pentru viitorul ei

„Fata mea este în depresie. A lucrat la On Plonge și a fost nevoită să renunțe la job, acum nu mai vrea să iasă din casă. A fost internată la Spitalul Județean, a fost diagnosticată cu trombocitopenie imunologică, o boală rară, de care nu prea s-a auzit. Și eu lucram la bucătărie tot acolo și am renunțat la locul de muncă, să fiu alături de fata mea”, susține mama fetei.

Salvarea ei ar putea veni din Israel, la o clinică, unde doar analizele costă 3.000 EUR. În plus, sunt necesari banii de internare și deplasare, un total de 5.000 EUR de care Aura Ulmanu nu beneficiază.

Capul familiei, tatăl tinerei, este și el neputincios. Rămas fără loc de muncă, spune că ar vrea să urmeze calea străinătății, sperând ca măcar așa să poată strânge bani pentru ca fata lui să poată urma un tratament corespunzător, care să o scape de boala cumplită. Haideți să o ajutăm pe Aura să învingă boala care o macină, făcând o donație în contul deschis la Banca Transilvania al cărui titular e tatăl fetei, Vasile Ulmanu, sau luând legătura direct cu familia, la numărul de telefon 0725.731.163.

Cont euro: RO22BTRL01404201C7 1833XX, cont lei: RO47BTRL01401201C7 1833XX.

Între timp, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, face apel la constănțenii cu suflet mare pentru a o ajuta pe Aura Ulmanu.

„Tot ce avem e destul, cata vreme sunt oameni in jurul nostru care lupta cu mainile goale pentru inca o zi de viata. Aura are sansa sa invinga. Daca noi toti punem cat de putin langa oricat de putin, ca sa facem atat cat are ea nevoie pentru sansa ei. Si eu pot, si tu poti, si voi puteti. Iar sansa ca noi sa putem azi sa daruim trebuie cu adevarat pretuita. Pentru ca e dar de la Dumnezeu. Daruieste si tu mai departe!”, a anunțat Corina Martin.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *