Tabere de nomazi din Poarta 6, desființate de polițiștii locali constănțeni

Mai multe adăposturi de nomazi improvizate în cartierul Poarta 6 au fost dezafectate în cadrul unei acțiuni a polițiștilor locali care a avut loc zilele trecute. Tabăra ilegală a fost dezafectată cu ajutorul firmei de salubrizare iar zona a fost ulterior igienizată. Intervenția polițiștilor locali nu a vizat doar dezafectarea acestor amplasamente improvizate și sancționarea persoanelor responsabile, ci a fost mult mai amplă.

Oamenii legii au luat la pas mai multe cartiere ale orașului – Palas, Brătianu, Baba Novac, Compozitori, CET, ANDA,  KM 4-5, Medeea, KM 5,  KM 4, Viile Noi, Poarta 6, Abator, Groapă, zona BRICK, zona CORA, piata CET, piata KM 4-5, piata Rosie, piata Abator, complex Doi Cocosi, parc Viitorului, parc Poarta 6, piațeta Far, zona cimitir Viile Noi, zona cimitir Central, zona Dorally Mall, zona malul portului cuprinsă între Poarta 5 și Poarta 6, zona calea ferată cuprinsă între str. Caraiman și intrare port Poarta 6 – pentru a se asigura că ordinea și liniște publică sunt menținute.

tabara nomazi 2

Neregulile nu au întârziat să apară. Au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26 570 lei. Cele mai multe abateri au vizat aruncarea gunoiului pe domeniul public, lipsa măștii de protecție, consumul de alcool în spații publice sau depozitarea de bunuri pe domeniul public. Polițiștii locali au depistat, de asemenea, în mijloacele de transport în comun, 33 de călători care nu aveau titlu de călătorie valabil.

Pentru a spori gradul de siguranță din oraș, polițiștii locali acționează 24 de ore din 24, atât în zonele aglomerate cât și în toate cartierele, iar constănțenii sunt rugați să semnaleze problemele întâlnite la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro .

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *