Spread the love

Liderii Partidului Mișcarea Populară s-au reunit, luni, în cadrul ședinței Colegiului Național, la Palatul Parlamentului, pentru a stabili lista candidaților partidului la alegerile europarlamentare. Evident, cel mai așteptat răspuns în această privință era cel din partea lui Traian Băsescu, fondator și fost președinte al partidului și… lider incontestabil.

Deși, toți „popularii” așteptau ca, luni, Băsescu să își anunțe candidatura pentru Parlamentul European, pe primul loc pe listă, acesta nu se regăsea pe lista numelor de candidați cu care s-a intrat în ședință. La nici o jumătate de oră de la startul ședinței, Traian Băsescu a plecat spunând că ia o pauză să se mai gândească la candidatură și că revine. Înainte să iasă din sală, PMP-iștii l-au rugat să intre în cursă. Băsescu a anunțat, după ședința PMP, că încă nu a luat decizia dacă va candida la alegerile pentru Parlamentul European, întrucât „eu mai am un partid acasă, care trebuie mulțumit și el. Soția mea nu vrea să mă mai vadă plecat. Mă vrea mai mult acasă, acum la bătrânețe”.

În urma ezitării lui Băsescu, PMP a anunțat că va face oficială marți lista finală a partidului pentru Parlamentul European. Lista a fost anunțată, într-adevăr, marți și aceasta este următoarea:

1. Traian Băsescu

2. Eugen Tomac

3. Ioana Constantin

4. Marius Pașcan

5. Simona Vlădica

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *