SURPRIZĂ la Lumina: Liberalii au PIERDUT în fața fostului primar, Dumitru Chiru

Liberalii constănțeni au organizat luni o conferință de presă cu rol de bilanț, la finalul campaniei electorale și la finalul alegerilor de duminică. Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Constanța, senatorul Vergil Chițac, a câștigat alegerile, la fel și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu.

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a deschis conferința și a precizat că PNL Constanța a obținut rezultat remarcabil pentru că mobilizarea a început în urmă cu mai multe luni de zile, fiind vorba, practic, de o adevărată reformare, cu scopul de a învinge PSD. Totodată, Huțucă a precizat că vor urma analize serioase în organizațiile liberale care au pierdut alegerile, printre care și localitatea Lumina.

La Lumina, primarul Ioan Roman a pierdut alegerile în fața… candidatului care era perceput ca fără șanse reale! Liberalul Roman a fost devansat cu aproximativ 40 de voturi de candidatul PSD, Dumitru Chiru (FOTO), fost primar al localității în perioada 2008 – 2016. Astfel, Dumitru Chiru este noul primar al comunei Lumina.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.