Suplimentarea numărului de autobuze spre Mamaia, adusă în discuție la o nouă întâlnire a lui Făgădău cu agenții economici din stațiune

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, a participat în acest weekend la o nouă întâlnire cu investitorii din stațiunea Mamaia, în vederea pregătirii sezonului estival.

„Ca teme principale, discuțiile s-au axat pe calitatea spațiului verde și a plajelor, sistemul de irigații, igienizarea stațiunii, suplimentarea numărului de autobuze și extinderea orarului de lucru pentru transportul în comun, dar și o mai bună promovare a evenimentelor care se desfășoară în Mamaia începând cu luna mai”, au precizat reprezentanții Primăriei.

Potrivit lor, la finalul minivacanței de 1 mai, edilul și operatorii din turism vor face o analiză a modului în care cea mai căutată destinație de pe litoralul românesc este pregătită să își întâmpine turiștii în sezonul estival. Aceasta este cea de a treia întâlnire pe care Făgădău, alături de reprezentanți ai direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei Constanța, o are cu agenții economici din stațiune.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *