Spread the love

Regional Air Services și PRIAevents vor organiza vineri, 13 iulie, o conferință pe teme de aviație. Evenimentul se va desfășura la Aeroportul „Alexandru Podgoreanu“ Tuzla, începând cu orele 11.00 și va marca, practic, debutul Aeromania 2018! Potrivit organizatorilor, PRIA Aviation este un eveniment premium, singurul de acest gen organizat în România și reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației – este o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România. Anul acesta va exista pentru prima dată, în cadrul conferinței, o expoziție de drone.

CITEȘTE ȘI:

Nu ai mașină să ajungi la „Aeromania 2018“? Asta NU este o problemă! Show-ul aviatic se bucură de sprijinul RATC

„Parteneri de tradiție ai conferințelor PRIA Aviation sunt Regional Air Services, Regional Air School, Pilot Shop, AROPA, Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania, Cirrus Romania, E&M, Faculatatea de Inginerie Aeropspațială și nu numai. Prin aviație se pot economisi timp, bani și o energie pentru propriile afaceri. Conferința PRIA Aviation oferă studii de caz, cele mai bune practici și modalități de pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Agenda conferinței include sesiuni axate pe provocări și probleme cruciale care afectează afacerile din sectorul aviatic, cum îmbunătățim condițiile și legislația pentru aviație în România și cum dezvoltam permanent acest sector țara noastră. Participanții vor vorbi despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală. Evenimentul este un prilej bun pentru a scoate încă o dată în evidență legătura dintre aviație, economia locală, turism, industrie, servicii și participanții au oportunitatea să stabilească noi legături de business“, spun cei de la Regional Air Services.

CITEȘTE ȘI:

Concurs și workshop de fotografie la Tuzla sau „Aeromania 2018“ – spectacol și prin imagini!

La conferința PRIA Aviation vor fi discutate cele mai importante și mai noi informații despre dezvoltarea aeroporturilor din România; construcția de hangare pentru aviația generală; modificarea codului aerian și adaptarea acestuia la necesitățile actual; simplificarea normelor de securitate pentru aviația generală; TVA de 5% pentru combustibilul pentru aviația generală și pentru biletele de avion pe rute interne, astfel încât să se încurajeze aviația și să se dechidă cât mai multe rute aeriene în România; distribuirea banilor din aviație și către aeroclubrile și școlile de aviație private; infrastructura aeroportuară; beneficiile aviației de business; oportunități pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion și jet-uri; digitalizarea aeroporturilor și a îndustriei aviației in general; oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni și business jet-uri; cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri; cum poți deveni pilot și care este rolul asociațiilor și al școlilor de aviație?

CITEȘTE ȘI:

„Aeromania 2018“ vine cu surprize pentru constănțeni și turiști: „Chic Picnic“ pe Aeroportul Tuzla!

„PRIA Aviation reunește cei mai importanți leaderi ai industriei, oficialități guvernamentale, reprezentanți ai consiliilor județene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. Nu vor lipsi piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație“, mai spun organizatorii.

TOMIS NEWS este partener media al AEROMANIA 2018.

CITEȘTE ȘI:

Constănțenii și turiștii așteptați la cea de-a 12-a ediţie „Aeromania“. Intrarea va fi din nou LIBERĂ

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *