SUA ar vrea să ne împrumute cu două miliarde de dolari. Banii ar trebui folosiți pentru înzestrarea Armatei

România s-a angajat recent să trimită în Ucraina un sistem Patriot, președintele Klaus Iohannis, șeful CSAT, declarând atunci că România, așteaptă, totuși, ceva în schimb. Destinația acestui credit, după cum au declarat surse politice pentru Știrile ProTV, este înzestrarea armatei.

La nivel tehnic, a existat o discuție de principiu între cele două părți, una dintre concluzii fiind ca România, prin MApN și Finanțe să elaboreze o scrisoare de intenție către Congresul american privind un credit la o dobândă anuală de (cel mai probabil) 3%, destinat unor programe în derulare. Urmează ca cele două ministere să se consulte și să elaboreze și… CITEȘTE ARTICOLUL AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “SUA ar vrea să ne împrumute cu două miliarde de dolari. Banii ar trebui folosiți pentru înzestrarea Armatei

  • sâmbătă, 13 iulie 2024 la 18:11
    Legătură permanentă

    Băgați la cap cum spală ăia banii . Doar îi transferă la vânzătorii de „scrap” iar marfa , direct la casare ! Noi , figurăm la datornici , ca justificare ! Semnatarii vor da vina pe Ciolacu , că li se termină mandatul !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *