STUDIU: Vârful epidemiei în România, în mijlocul lunii aprilie! 8 mai, prima zi fără decese

Institutul pentru Măsurători și Evaluare în domeniul Sănătății, care funcționează în cadrul University of Washington, a publicat marți mai multe modele matematice cu previziuni despre evoluția COVID-19 în lume.

În privința României, estimările afișate arată că vârful pandemiei va fi atins pe 13 aprilie și se va menține până pe 16 aprilie. Potrivit studiului, pe 13 aprilie vor fi înregistrate 36 de decese, pe 14 aprilie – 35 de decese, pe 15 aprilie – 35 și 36 de decese pe 16 aprilie, imediat după această zi numărul deceselor înregistrate fiind într-o continuă scădere. Numărul deceselor va ajunge, potrivit studiului, la două, pe 4 și 5 mai, unul singur pe 6 și 7 mai, iar ziua de 8 mai va fi prima fără nici un deces înregistrat.

Potrivit modelelor cu previziuni ale Institutului, în România va fi înregistrat un total de 804 decese cauzate de COVID – 19.

Studiul este disponibil AICI!

Până marți, 7 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate și externate. În acest moment, sunt înregistrate 197 decese la nivel național ale unor persoane infectate cu coronavirus. 

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.