STUDIU: SALARIUL, criteriul PRINCIPAL pe care angajaţii români îl au în vedere când aleg un angajator

Salariul rămâne criteriul principal pe care angajaţii români îl au în vedere când aleg un angajator, potrivit unui studiu recent. Următoarele cele mai importante criterii alese de angajaţi sunt atmosfera plăcută la locul de muncă şi siguranţa locului de muncă.

Salariul rămâne criteriul principal pe care angajaţii români îl au în vedere când aleg un angajator. Astfel, pachetul salarial este criteriul principal pe care angajaţii români îl au în vedere în alegerea unui angajator (74%), urmat de atmosfera plăcută la locul de muncă (69%) şi siguranţa locului de muncă (68%), după cum arată studiul Employer Brand realizat de Randstad România, citat de ZF.

Acestea sunt mai importante în rândul femeilor şi al angajaţilor cu educaţie peste medie. Un mediu de lucru sigur din perspectiva COVID-19 se clasează pe locul şapte în topul acestor criterii. Femeile (53%) consideră că acest aspect este mai important faţă de alte grupuri demografice, în vreme ce pentru angajaţii cu educaţie sub medie (40%) acesta este mai puţin relevant“, conform studiului citat.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *