Studenții Universității Ovidius derulează un proiect pentru identificarea oportunităților de angajare în turism

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), prin Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (FSNSA), domeniul Geografie, organizează, miercuri, 19 mai, de la ora 16.00,  evenimentul online: „Oportunități de practică/angajare în turism pentru studenții domeniului Geografie”, împreună cu reprezentanții companiilor Iaki (Mamaia) și Ana Hotels Europa (Eforie Nord), informează șef lucrări dr. Andrei Schvab, coordonatorul programului. Potrivit sursei citate, întâlnirea este organizată în cadrul proiectului ROSE SAPIENTIA, Acord de grant nr. 106/SGU/CI/II/2018, desfășurat de UOC, cu rol de tutorat, dedicat facilitării interacțiunii studenților de la programele de licență Geografie și Geografia Turismului și a masteranzilor de la programul „Geografie aplicată și evaluarea resurselor turistice”, cu potențialii angajatori.   

„Discuția cu reprezentanții celor două companii hoteliere va evidenția activitățile ce pot fi desfășurate de către studenții și absolvenții de la geografie, atât din perspectiva realizării unor stagii de practică cât și în privința locurilor de muncă disponibile, în esență fiind vorba despre prezentarea oportunităților profesionale disponibile în domeniul hotelier de pe litoral”, a precizat Schvab.

Companiile Iaki, din Mamaia și Ana Hotels Europa, din Eforie Nord reprezintă unii dintre partenerii de tradiție ai specializărilor de licență și de master din domeniul Geografie al Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole de la UOC, echipele manageriale participând frecvent la întâlniri cu studenții pentru a oferi detalii despre specificul activității hoteliere pe care o gestionează și implicându-se, totodată în pregătirea profesională a acestora, prin organizarea stagiilor de practică și susținerea inserției absolvenților pe piața de muncă din turism.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.