Studenții mediciniști și comunitatea elenă organizează un SPECTACOL CARITABIL la Constanța! Fondurile strânse, donate la Maternitatea Spitalului Județean

Maternitatea este locul în care iau naștere magiile vieții, este o feerie, un tărâm miraculos, care face totul posibil, un loc în care fiecare dintre noi are prilejul să ajungă cel puțin o dată în viață pentru a putea aduce pe lume toată averea pe care o deține și căruia își va dedica întreaga existență efemeră. Totuși, deși maternitatea ne oferă acest privilegiu, există o barieră care nu ne lasă să pășim cu sufletul deschis peste pragul care aduce farmec vieții noastre. Aceasta este reprezentată de gândul la situațiile precare din spitale și la condițiile care contrabalansează calitatea extraordinară a medicilor dăruiți cu pasiune acestei cauze. De aceea, studenții de la Facultatea de Medicină, împreună cu Comunitatea Elenă Elpis Constanța și cu susținerea Profesorului Universitar Doctor Tica Vlad Iustin, Șef de Secție al Clinicii de Obstetrică-Ginecologie I, organizează spectacolul caritabil „Împreună pentru viitor” ce va avea loc joi, 23 mai, începând cu ora 18.30, la teatrul ELPIS din Constanța. Biletul costă 100 de lei, iar fondurile strânse vor fi donate Maternității Spitalului Județean.

La spectacol vor participa Ansamblul Elpis, Ansamblul Brâulețul, elevii de la Liceul cu Program Sportiv, Total Dance, elevii clasei de balet a Liceului de Arte “Regina Maria”, precum și studenții Facultății de Canto Constanța, profesori coordonatori Conf. Univ. Dr. Nicoleta Ardelean, Prof. Univ. Dr. Habil. Ioan Ardelean. Donații se pot face și în contul ro34 pirb 1404 7757 0400 1000.

„Totodată, în cadrul evenimentului va avea loc și o degustare de vinuri, o licitație cu vinuri care nu se mai găsesc pe piață la momentul actual, dar și o mică surpriză dulce pentru iubitorii de prăjituri”, spun oragnizatorii spectacolului.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *