Stroe (PSD) realizează că partenerii lui de afaceri – Chițac și Ovanesian – NU sunt buni administratori ai Constanței! „Sunt proiectele începute de fosta administrație…”

Senatorul social-democrat constănțean, președinte al PSD Constanța, Felix Stroe, transmite marți faptul că este dezamăgit de actuala administrație locală. În ciuda tratamentului politic virulent, Felix Stroe admite faptul că singurele proiecte bune ale Constanței sunt cele demarate de fostul primar, Decebal Făgădău, a cărui carieră i-a terminat-o fix el… Felix Stroe.

Constanța trăiește o dramă, socială, economică, o știm și o simțim cu toții, iar tocmai partenerii de afaceri ai lui Felix Stroe – respectiv primarul Vergil Chițac și city-managerul Felicia Ovanesian – sunt o mare dezamăgire chiar și pentru șeful social-democrat, care subliniază faptul că „atât s-a putut, într-o administrație care are drept city manager un jurist. Mai mare rușinea”:

Tot mai multe promisiuni electorale ale echipei care a câștigat conjunctural Primăria Constanța încep să se prăbușească sub evidența realităților dintr-un oraș pe care actualii guvernanți nu l-au cunoscut decât „pe dinafară”. De altfel, nici „realizările” din ultimele luni nu le aparțin, ci sunt continuări ale unor proiecte începute de fosta administrație! Greu de recunoscut așa ceva, nu?… „Facem un parc! Relocăm RAR-ul într-o zonă adecvată activității, reducem în consecința traficul, mai ales cel greu, absolut incompatibil cu zona locuințelor colective! Recuperăm terenul si il transformăm în parc…” scria pe facebook cineva din anturajul primarului, persoană care nici măcar nu a candidat în alegeri, dar s-a trezit stăpân peste oraș… E vorba de un teren, nici măcar generos, din Inel 2. Dar nu s-a întâmplat nimic! RAR-ul funcționează tot acolo, nici măcar nu a fost mutat. S-a încercat, dar a fost un eșec lamentabil. Primarul Chițac a propus consilierilor o hotărâre prin care RAR-ului i se acorda un teren în altă parte, însă Prefectura a notificat că această hotărâre încalcă atât Constituția României, Codul Civil și noul Cod Administrativ!!! Atât s-a putut, într-o administrație care are drept city manager un jurist. Mai mare rușinea!”, a transmis senatorul Felix Stroe.

Amintim că la Constanța a demarat campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Chițac, inițiativa fiind disponibilă AICI, dar și pe rețelele de socializare, la #ScufundămAmiralul.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Stroe (PSD) realizează că partenerii lui de afaceri – Chițac și Ovanesian – NU sunt buni administratori ai Constanței! „Sunt proiectele începute de fosta administrație…”

  • joi, 29 iulie 2021 la 07:01
    Permalink

    Lasa Stroe, vezi-ti de treaba. Tu si Fagadau ati avut ocazia sa faceti ceva la Cta, dar ati ales s-o ciuntiti, s-o schiloditi prin autorizatiile pe care le-ati eliberat. stati departe de primarie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.