Stroe (PSD), pornit pe USR-iști: „Ei, care cereau depolitizare și fără penali în funcții publice, au politizat până și funcția de prefect, care era funcționar public!”

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, îi asediază miercuri pe cei de la USR-PLUS, pornind de la scandalul legat de bugetul Capitalei:

Miza scandalului votului pe bugetul Primăriei Capitalei o reprezintă administrarea unei sume uriașe de bani: 355 de milioane de lei. Concret, vorbim despre bugetul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) care este controlat exclusiv de către primarul general”, susține Felix Stroe, care subliniază că USR-iștii au… politizat pe oriunde au pus piciorul:

USR pare să-și fi „adjudecat” conducerea a 11 (unsprezece) spitale bucureștene, de parcă ar fi vorba de funcții la organizația județeană de partid. Ei, care cereau depolitizare și fără penali în funcții publice!… Au politizat oficial, prin Ordonanță, până și funcția de Prefect, care era funcționar public!Pentru că amicul lui Vlad Voiculescu, viceprimarul PLUS, nu a primit atribuțiile și dreptul de semnatură de la primar, consilierii USR-PLUS s-au opus bugetului. E o rafuială a fostului ministru al Sănătății cu Nicușor Dan, pornită din momentul în care Nicusor nu l-a acceptat ca viceprimar. Cum e, domnule Vlad Voiculescu? Iar vă luptati cu mafia din sanatate?!?”, a mai spus Stroe.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.