Stroe (PSD): „În economia lui Cîțu care bubuie, doar în primele șase luni ale acestui an s-a înregistrat cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani!”

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, îl critică dur pe premierul Florin Cîțu, care de la o vreme încoace ne întreține în statistici economice aflate pe creștere, practic o economie care bubuie, deși cifrele naționale și europene arată exact contrariul: inflația pe tavan, dobânzile plătite de țară – la nivel record, euro pe pereți, puterea de cumpărare – cea mai mică din Europa ș.a.m.d. Astfel, Stroe arată că doar în prima jumătate a anului avem înregistrată cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani:

În economia care BUBUIE și pe care premierul Cîțu o visează noaptea, doar în primele șase luni ale acestui an s-a înregistrat cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani!? Și nu există niciun semn că această spirală a scumpirilor se va opri. Dimpotrivă! PSD somează guvernul Cîțu și pe liderii coaliției PNL-USRPLUS-UDMR să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate și să ia decizii de urgență prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot/nu vor mai putea să facă față scumpirilor! Este imperios necesară adoptarea Legii consumatorului vulnerabil și insistăm ca acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților care urmează să fie convocată!Am avertizat că liberalizarea pieței energiei, fără pregătirile necesare, naște monștri. Am avut dreptate, încă o dată! Toate prețurile cresc nestăvilit și mușcă din puterea de cumpărare, urmare a sarabandei de scumpiri din zona utilităților esențiale; energie electrică, gaz, combustibil!Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare! A liberalizat piața energiei cu justificarea că astfel prețurile vor scădea și acum, când românii se sufocă sub impactul scumpirilor, explică, cu un inegalabil cinism, că România are „printre cele mai mici prețuri din Europa” la energia electrică, fără să scoată un sunet că are și cele mai mici salarii din Europa!?!Deja, pe piața liberă, prețurile energiei electrice doboară record după record! În plus, Enel și-a notificat déjà clienții că din septembrie va aplica o nouă majorare de 21% la energia electrică!? AȘA NU SE MAI POATE!”, a transmis Felix Stroe.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *