Stroe (PSD): „Guvernul Cîțu CONDAMNĂ la subdezvoltare satele, comunele și orașele mici, în care proiectele derulate prin PNDL nu au fost încă finalizate”

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, a transmis vineri faptul că premierul Florin Cîțu „condamnă la subdezvoltare satele, comunele și orașele mici, în care proiectele derulate prin PNDL nu au fost încă finalizate”. Parlamentarul constănțean mai arată faptul că primăriile vor avea probleme în derularea proiectelor de investiţii, iar firmele de construcţii care execută lucrări finanţate din fonduri publice vor ajunge în faliment:

Acest program a scos din mocirlă satele şi comunele, oraşele mai mici, iar acum se opreşte la jumătatea anului. Nu s-a întâmplat niciodată ca în luna iunie să fie gata banii din PNDL, un program care a permis investiţii în toate administraţiile locale, fără să ţină cont de culoarea politică a primarilor. Se spune că primăriile pot continua lucrările începute şi că acestea vor fi plătite la rectificarea bugetară. Primarii nu mai au încredere, iar bugetele proprii ale primăriilor abia ajung până la sfârşitul anului”, a spus în mod corect și colegul nostru Laurențiu Nistor, preşedintele CJ Hunedoara. Din aceste motive, multe firme care se bazau sau au fost înființate datorită PNDL (asta înseamnă crearea a noi locuri de muncă, liberalilor!) vor falimenta și vor trimite oamenii acasă. Iar banii care se întorceau la buget, prin taxe și impozite (inclusiv pe salarii) vor fi și mai puțini. Mai mult, aceste companii au lucrat în avans, folosind resurse proprii, în speranţa că facturile le vor decontate la timp!? Este încă o mizerie politică a actualului premier, dar și o dovadă a haosului și a incompetenței care evidențiează amatorismul administrativ, fiscal-bugetar și politic, ce caracterizează guvernarea Alianței Austerității!”, a transmis Stroe.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *