Stroe (PSD): „Guvernanții ilegitimi și de ocazie ai momentului nu învață nimic din greșelile pe care le tot repetă, de aproape doi ani”

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, a transmis un mesaj dur după incendiul produs vineri la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Acesta îi acuză pe guvernanți de faptul că dorm în bocanci de doi ani:

O tragedie cumplită s-a petrecut la Spitalul de Boli Infecțioase din orașul nostru. Din păcate, 9 persoane și-au pierdut viața iar multe altele au fost rănite în incendiu. Ne exprimăm compasiunea față de familiile victimelor și vom demara imediat, noi, cei de la PSD Constanța, o campanie de strângere de fonduri pentru acești oameni greu încercați și vom face tot posibilul să îi ajutăm. Este al treilea incendiu IDENTIC, dintr-un spital din România, în mai puțin de un an! Din păcate, guvernanții ilegitimi și de ocazie ai momentului nu învață nimic din greșelile pe care le tot repetă, de aproape doi ani de zile. Este inadmisibilă și condamnabilă iresponsabilitatea guvernului Cîțu, care prin conducătorii din domeniul Sănătății știau DE ZECE LUNI de deficiențele din acest spital, în urma controalelor făcute imediat după tragedia similară de la spitalul din Piatra Neamț! N-a știut nimeni că nu au fost remediate! Chiar și fluctuația de la Ministerul Sănătății, cu perindarea miniștrilor USR-PLUS, a contribuit la HAOSUL instalat în plină pandemie! Cerem guvernului incapabil Florin Cîțu ca, măcar în al doisprezecelea ceas, să-și recunoască incompetența și să plece acasă. Nu e nevoie de nicio moțiune de cenzură – dați-vă demisiile ACUM, TOȚI! Și nu mai reveniți, prin manevre cotroceniste, la guvernare!”, a transmis Felix Stroe.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *