Stroe (PSD), despre consultările cu Iohannis: „NU avem nici un BLAT! La Cotroceni mergem cu o singură propunere: ALEGERI ANTICIPATE!”

Social-democrații constănțeni au avut conferință de presă vineri, iar președintele organizației județene, Felix Stroe, a vorbit despre consultările cu partidele politice programate luni de președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Potrivit șefului PSD-iștilor constănțeni, partidul va merge cu o singură propunere la Iohannis: alegeri anticipate! Amintim că PNL a anunțat astăzi că insistă cu varianta Florin Cîțu.

„Noi am spus tot timpul că – în opțiunea noastră – actuala compoziție a Parlamentului nu mai prezintă opțiunea oamenilor de la orașe și sate care au primit zero lei din Fondul de Rezervă. Așa că opțiunea nu mai este să mergem în continuare cu un Parlament care nu mai reprezintă opțiunea politică a electoratului român și singura variantă este întoarcerea la popor și… alegeri anticipate. De aceea, PSD – care nu are nici un fel de blat cu nici o forță politică – nu vom susține un guvern minoritar PNL, nu ne asociem cu AUR, ei au votat moțiunea noastră. Noi mergem la Cotroceni cu o singură propunere: organizarea de alegeri anticipate! Se pot face foarte rapid, până atunci un guvern de specialiști. Constituția zice că un guvern trebuie susținut de o majoritate parlamentară. Așa îmi aduc aminte… Dacă nu va fi 50%+1, nu reușește Superman să facă majoritatea, ce soluție mai avem?”, a spus Felix Stroe.

PSD va merge la consultările cu președintele Klaus Iohannis Iohannis, iar din delegație vor face parte trei aleși locali cărora guvernul Cîțu nu le-a dat bani din Fondul de Rezervă! Delegația PSD la consultările de luni de la Cotroceni va fi formată din președintele Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu și trei aleși locali. E vorba despre Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Ionuț Pucheanu – primarul Galațiului și Corina Ene – primar în comuna bihoreană Căbești.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Stroe (PSD), despre consultările cu Iohannis: „NU avem nici un BLAT! La Cotroceni mergem cu o singură propunere: ALEGERI ANTICIPATE!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *