Stroe (PSD) anunță „comunicatul Guvernului”: „Nu e curentul scump, sunteți voi SĂRACI!”

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, transmite un comunicat al Guvernului, fiind vorba evident de o ironie în privința creșterii alarmante a prețurilor la energie. Parlamentarul constănțean l-a luat peste picior pe premierul Florin Cîțu și a recomandat românilor să… urmeze sfaturile șefului Executivului:

„Premierul Cîțu oferă o mulțime de soluții la scumpirea curentului! Să fii orb, surd și răuvoitor, să nu urmezi sfaturile guvernului liberal, format din miniștri călare pe două-trei portofolii o dată:

– de exemplu, Curentul Atlanticului de Nord este un curent marin CALD, care constituie continuarea Curentului Golfului de la 40° longitudine vestică. 40 de grade?! Ej’ nebun?! E bun și de baie!

– Prin deschiderea a două ferestre sau uși în părți diametral opuse casei/apartamentului, se obține un CURENT zdravăn, absolut GRATUIT, la care guvernul va încasa „decât” acciza cuvenită!?

– Dadaismul, suprarealismul, impresionismul sau parnasianismul, la care USR-PLUS ar adăuga popo-ranismul (dacă ar mai fi la guvernare…) sunt CURENTE literare deloc costisitoare, agreate de PNL, de la care poporul s-ar putea adăpa în mod liberal. Adică, la liber!Așteptăm ca-Cîțu să ne țină în continuare la CURENT” , a transmis senatorul Stroe.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Stroe (PSD) anunță „comunicatul Guvernului”: „Nu e curentul scump, sunteți voi SĂRACI!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *