Streinu Cercel, vaccinat anti-covid, în DELIR: „Vaccinul este SUPERB!”

Adrian Streinu Cercel, parlamentar PSD, s-a vaccinat împotriva coronavirus, odată cu startul campaniei de vaccinare. Acesta a spus că vaccinul este extrem de bun și că toți cei care înțeleg că boala nu este una ușoară ar trebui să și-l facă.

Este extraordinar vaccinul. Nu a durut deloc. Fetele au mână ușoară, sunt de la noi din Institut. Vreau să le mulțumesc că au făcut treabă minunată în pandemie. Vaccinul este superb, sunt niște grămăjoare de grăsime și în mijloc are ADN. Celelalte celule fac treaba și se produce imunitatea”, a spus Cercel.

Medicul a explicat modul în care acționează vaccinul. El susține că nimeni nu e obligat să se vaccineze, însă cei care nu o fac să nu se mire că se îmbolnăvesc.

Am încercat să vedem fiecare mecanism de inducere a bolii și cum să intervenim pe medicamentele pe care le aveam la momentul respectiv. Cine vine aici are dorința de a se vaccina. Nu e ca și cum cei care se vaccinează sunt obligați. Sunt grămăjoare de grăsime, intruduse în corpul nostru, astfel încât virusul când vine în corp este distrus. Nu se pune problema să convingem pe cineva să se vaccineze. Vor să se vaccineze? Bine! Nu vor? Bine! Însă dacă nu se vaccinează să nu se întrebe de ce s-au îmbolnăvit. Vorbim prea mult de efectele adeverse și nu de modul în care putem să ne protejăm. Singura metodă de protecție este vaccinul”, a spus Adrian Streinu Cercel, după ce a primit vaccinul.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.