Spread the love

Primăria Municipiului Constanța anunță continuarea modernizării zonei destinate circulației pietonilor pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Războieni și strada Zorelelor și pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul. Lucrările se vor desfășura prin SC Confort Urban SRL.

„În  același timp, se asfaltează strada Papadopol și se reabilitează aleea de acces din strada Unirii către „Centrul Meteorologic Regional Dobrogea” și parcarea din zona clubului Fratelli de pe strada Răscoalei 1907”, au precizat reprezentanții Primăriei.

Conform graficului de lucru, echipele administratorului drumului public continuă intervențiile pe străzile Zeno Vancea, Prelungirea Eduard Caudella, Cella Delavrancea și Sfântul Ioan Damaschin.

În ceea ce privește amenajarea de noi locuri de parcare, se lucrează pe strada Mugurului, în spatele blocului 22 și pe strada Arcului, în zona blocurilor I și D1, potrivit celor de la Primărie.

„Echipele municipalității continuă trasarea de marcaje rutiere în zona trecerilor de pietoni, în cartierul Coiciu iar pe strada Soveja, între Delfinariu și Lidl, se dezafectează cablurile neetichetate”, au spus reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *