Străzi impracticabile, asfaltate în cartierul constănțean Compozitorilor

Prin programul de investiții în infrastructura rutieră pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează în cartierul Compozitorilor tot mai multe străzi impracticabile sunt redate comunității. După ce săptămâna trecută a fost turnat asfalt pe strada Sabin Drăgoi și pe aleea Iosif Sava, angajații SC Confort Urban SRL au intervenit cu utilaje de asfaltare pe aleile Muzicii și Ion Voicu. Potrivit municipalității, zona carosabilă a fost reamenajată pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții optime. În etapa premergătoare asfaltării, infrastructura terenului a consolidată prin lucrări de excavare și compactare.

aleea Muzicii 2

Se execută prima etapă a lucrărilor de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare. În paralel, echipele municipalității continuă intervențiile asupra zonei carosabile pe străzile Clopoțeilor și Ion Voicu.

Locuitorii din zonă sunt rugați să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.