Strategia culturală a municipiului Constanța, în dezbatere publică

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Strategiei culturale a municipiului Constanța pentru perioada 2021-2031 se află în consultare publică!

Proiectul poate fi consultat, începând cu data de 28.09.2021, pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare pe site-ul instituției www.primăria-constanța.ro , la secțiunea “De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare și consultare publică” – AICI!

În temeiul prevederilor art.7, alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 15.10.2021 se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris prin poștă, la sediul Direcției Organizare Evenimente Culturale, Sportive și Sociale, str. Cuza Vodă nr.27 sau prin email, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul pentru aprobarea Strategiei culturale a municipiului Constanța pentru perioada 2021-2031”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Strategia culturală a municipiului Constanța, în dezbatere publică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *