„Stilul” PSD: Fratele lui Paul Stănescu, propus ca președinte al ANRE

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Parlament, că grupul parlamentar al PSD îl propune pe fratele lui Paul Stănescu, Alexandru Stănescu, ca preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energie (ANRE). Liderul PSD a explicat că au venit cu această propunere pentru că a contat foarte mult faptul că Alexandru Stănescu este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut locuri pe listele de la alegerile parlamentare.

Aceasta este propunerea noastră. Este un fost parlamentar, mi se pare că două mandate, a fost şi preşedinte de comisie. A fost şi la comisia de agricultură”, a spus Ciolacu. Ciolacu a mai spus: „A contat foarte mult că este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut locuri pe listele de parlamentare”. Întrebat dacă toţi cei care nu au avut loc pe listele de la parlamentare se vor regăsi în funcţii în agenţii, Ciolacu a declarat că este vorba de acei foşti parlamentari cu experienţă.

Recent, Paul Stănescu, fost secretar general al PSD în perioada în care partidul a fost condus de Liviu Dragnea, a fost numit de premierul Nicolae Ciucă secretar general al Guvernului, funcţia aparţinând PSD.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *