Spread the love

Pe fondul discuțiilor privind o alianță a dreptei la alegerile locale, deputatul constănțean al USR, Stelian Ion – desemnat de partid în cursa pentru Primăria Constanța, anunță faptul că nu va renunța la candidatură.

CITEȘTE ȘI:

Liberalii au finalizat cercetarea sociologică și în următoarele zile vor anunța candidații. Marea miză o reprezintă Primăria Constanța, unde, în cazul liberalilor, se vehiculează o revenire a lui Vergil Chițac. Concomitent, reprezentanții PMP poartă discuții cu privire la o alianță a dreptei.

În acest context, deputatul Stelian Ion arată duminică seară faptul că „nu se retrage nimeni din nicio cursă pentru primărie”. Astfel, Stelian Ion nu se va retrage din cursa electorală, cel puțin pentru moment:

„Nu se retrage nimeni din nicio cursă pentru primărie. Cel puţin eu şi USR vom continua să ne întâlnim cu constănţenii, să-i ascultăm şi să-i convingem că suntem pregătiți să preluăm conducerea acestui oraş. De câteva săptămâni suntem pe străzi: la Brotăcei, în Pţa Tomis 3, pe Ştefan cel Mare, în Km 4-5, în Piaţa Griviței. Urmează şi alte zone până când vom acoperi Constanţa. Astfel de drumuri sunt şi ocazii să vezi la tot pasul ce-a făcut PSD din oraş. Să vezi cu câtă delăsare i-a tratat de 20 de ani problemele, cum l-a parcelat şi l-a acaparat. De aceea, i-am chemat alături pe toți cei care îşi dau seama ce pacoste este acest partid pentru oraşul nostru. Trebuie să ne punem la aceeaşi masă, să vedem ce atuuri, ce resurse şi câtă determinare are fiecare şi cum putem să ne integrăm ideile. Nu propunem un troc, ci o negociere complexă care presupune şi discuţii despre echipele pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, discuţii în care un rol esenţial, cel puţin pentru noi, îl vor avea ideile din programul nostru. Deci încă o dată: n-am renunţat, nu ne-am pus problema să renunțăm și facem tot ce putem să rupem Constanţa de epoca Mazăre-Făgădău, scoţând-o din promiscuitate, din cenuşiu şi din blazare”, a transmis Stelian Ion.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *