Stelian Ion (USR): „Lupta cu MAFIA care vrea să distrugă viitorul copiilor noștri doar pentru a-și umple buzunarele va fi și mai dură, dar va continua cu toată forța!”

Fostul ministru constănțean al Justiției, deputatul Stelian Ion, unul din artizanii DNA-ului pădurilor, a transmis duminică faptul că PNL și PSD lovesc mișelește în asociațiile pentru protecția mediului care se luptă de ani de zile cu mafia lemnului. Potrivit parlamentarului constănțean, cele două partide și-au dat mâna pentru a da verdicte în Parlament:

PSD și PNL lovesc mișelește în asociațiile pentru protecția mediului care se luptă de ani de zile cu mafia lemnului. PSD și PNL, profitând de contextul crizei generate de creșterea prețului energiei electrice, și-au dat mâna pentru a da verdicte în Parlament și a găsi țapi ispășitori pentru această criză în numele unei comisii de anchetă. PSD a insistat, la începutul toamnei, să fie constituită o comisie de anchetă privind creșterea prețurilor la energie și gaze naturale. Inițial, PNL a anunțat că va vota împotrivă, dar pentru că PSD i-a ajutat la acel moment la blocarea moțiunii de cenzură a USR, liberalii recunoscători s-au răzgândit și i-au sprijinit pe pesediști pentru constituirea comisiei de anchetă. Acestea sunt faptele. Din 9 septembrie 2021, PSD și PNL și-au dat mâna pentru o nouă mascaradă în parlament sub forma unei comisii de anchetă privind energia. Acum, monstruoasa coaliție dă verdicte și stabilește vinovați înainte chiar ca aceștia să fie audiați. O invitație la audieri adresată asociației de mediu Agent Green susține că reprezentanții acesteia trebuie să dea explicații în legătură cu, citez: „principalele obiective investiționale a căror realizare a fost blocată ca urmare a demersurilor derulate de Asociația Agent Green”. Cum titulatura exactă a Comisii parlamentare de anchetă este cea de „stabilire a cauzelor creșterii substanțiale a prețurilor gazelor naturale și energiei electrice” devine cu atât mai evidentă intenția PSD și PNL de a le pune în cârcă asociațiilor pentru protecția mediului „blocarea” unor investiții care, se subînțelege, ar fi dus în mintea bolnavă a unor peneliști și pesediști la creșterea prețurilor la energie electrică și la gaze naturale. Pervers demers! În felul ăsta mișelesc, pesediștii și peneliștii lovesc dur în asociațiile de mediu care le-au stricat combinațiile și care au câștigat în instanță procesele prin care au demonstrat clar că prin construirea ilegală a hidrocentralei de pe cursul râului Jiu, la Bumbești Livezeni, în Parcul Naţional Defileul Jiului, s-ar distruge acest râu și ecosistemul din jurul său. Pentru PSD și PNL justiția reală, din sala de judecată, nu face doi bani, pentru ei contează doar concluziile trase șmecherește în comisii de anchetă politice. Lupta cu mafia care vrea să distrugă viitorul copiilor noștri doar pentru a-și umple buzunarele va fi și mai dură, dar va continua cu toată forța!”, a transmis Stelian Ion.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.