Stelian Ion (USR Constanța): „Votăm masiv pentru modernizarea României! Politicienii vechi vor simți pe pielea lor că trebuie să ne părăsească”

Deputatul constănțean al USR, Stelian Ion, și-a exercitat duminică dreptul la vot de la ora 10:00, la liceul Energetic. Stelian Ion este foarte entuziasmat de prezența ridicată la vot și consideră că, începând de astăzi, politicienii vechi vor fi nevoiți să ne părăsească.

CITEȘTE ȘI:

„Votăm masiv pentru modernizarea României în primul rând și pentru a face România o țară în care copiii noștri să se simtă acasă și să se simtă bine! După 30 de ani de la Revoluție, cred că societatea este pregătită pe deplin pentru momentul acesta și politicienii vechi vor simți pe pielea lor că e momentul să ne părăsească, să facă un pas în spate! Au mers cu frâna de mână trasă toți anii aceștia, au făcut numai combinații și jocuri de culise și au văzut numai de interesele personale. Românii nu mai acceptă, nu se mai lasă ușor păcăliți! Au început să vadă, să se intereseze foarte mult de politică și e un lucru foarte bun!”, a spus Stelian Ion, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Prezența neașteptat de mare a constănțenilor la votul de duminică îl bucură pe deputatul constănțean, care este convins că acesta este un semnal și pentru alegerile locale.

„Constanța a arătat de la europarlamentare că își dorește foarte mult să întoarcă foaia și a făcut-o atunci și o s-o facă și acum și la următoarele runde de alegeri, locale, la fel: PSD o să fie trimis la coșul de gunoi al istoriei! După 20 de ani de administrație PSD-istă, în care PSD-iștii – tot ce au făcut eficient – a fost să fure și să jefuiască orașul acesta, constănțenii au pus piciorul în prag! Astăzi, vor alege în mod masiv tinerețea, implicarea, onestitatea, vor alege oameni noi în politică. Se va vedea!”, a mai spus Stelian Ion, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *