Spread the love

Deputatul constănțean al USR, Stelian Ion, consideră că Dan Barna, candidatul partidului la prezidențiale, nu a intrat la alegerile de duminică în turul doi întrucât ­s-au făcut greșeli în ultima perioadă. Evident, Stelian Ion este dezamăgit după rezultatul de la alegerile de ieri.

CITEȘTE ȘI:

„Evident că s-au făcut greşeli. Din punctul meu de vedere, chestiunea cu neasumarea intrării la guvernare cred că a fost o greşeală şi ne-a costat un pic. (…) Sunt dezamăgit, evident că sunt dezamăgit, mă aşteptam la un rezultat mult mai bun, mă aşteptam să intre Dan Barna în turul doi, dar lucrul ăsta necesită o analiză foarte atentă şi trebuie să vedem foarte clar care au fost cauzele care au dus la un rezultat şi la o diferenţă atât de mare între candidatul nostru, Dan Barna, şi Viorica Dăncilă”, a transmis Stelian Ion.

După rezultatele de duminică seară, în USR se produce o adevărată ruptură. Cosette Chichirău, deputat și lider USR Iași, i-a reproșat lui Dan Barna faptul că nu a luptat împotriva lui Klaus Iohannis în cursa pentru Palatul Cotroceni. Chichirău a spus că eșecul Alianței se datorează faptului că liderul USR nu a dorit ca partidul să intre la guvernare. În acest sens, aceasta atrage atenția că trebuie purtate discuții cât mai repede cu PNL.

Iată rezultatele finale ale primului tur prezidențial:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *