Spread the love

Răspândirea coronavirus pe teritoriul României pune pe butuci aproape toate domeniile de activitate. De la transporturi, la turism și de la comerț la… politică, toată societatea este afectată de măsurile luate de autorități pentru prevenirea și combaterea infectării cu coronavirus. Astfel, nici politica nu este ocolită de situația în care ne aflăm în prezent și, în acest sens, deputatul constănțean al USR, candidatul partidului pentru Primăria Constanța, a propus luni ca alegerile locale să fie amânate.

„Pe bună dreptate, numai la politică nu se gândesc oamenii acum. Și numai fețele politicienilor pe panouri publicitare nu au chef să le vadă… Dacă alegerile locale nu ar fi amânate, în scurt timp ar trebui să începem strângerea de semnături și să facem campanie electorală. Dar oamenii sunt preocupați, cum este și firesc, să se pună la adăpost de molima asta. Pandemia ne afectează viața de zi cu zi. Din păcate, influențează și comportamentul unor politicieni. Inconștienți, ei folosesc acest subiect ca armă electorală. Unii primari în funcție iau măsuri cu gândul de a-și crește procentele electorale, iar adversarii politici îi pândesc, lansând atacuri virulente tot cu scop politicianist. Unii sunt linșați pe nedrept, alții se suie nemeritat pe acest subiect. În astfel de momente, efortul nostru trebuie să fie golit de calcule electorale și să fie concentrat exclusiv pe gestionarea corectă a crizei în care ne aflăm. Trebuie sa fim responsabili și să amânăm alegerile locale!”, a transmis Stelian Ion.

Până în prezent, în județul Constanța, și-au suspendat activitatea politică PRO România, PNL Cumpăna și și-a restrâns activitatea PSD Constanța.

Pe același subiect:

Ludovic Orban: „Va trebui să ne manifestăm prietenia DE LA DISTANȚĂ. Pregătim măsuri pentru susținerea companiilor și angajaților”

STAREA DE URGENȚĂ Ministrul Vela (MAI): „Este spre binele nostru, al tuturor! Am luat măsuri din timp. Suntem o națiune puternică, să demonstrăm asta!”

Marile Rețele Comerciale din România: „A cumpăra mai mult poate însemna să ÎI LAȘI PE ALȚII fără produsele de care au nevoie! Există suficiente cantităţi de hrană şi produse de bază”

Klaus Iohannis: „Voi decreta STAREA DE URGENȚĂ!”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *