Spread the love

Deputatul constănțean al USR, Stelian Ion, a început o adevărată campanie de determinare a autorităților să îl aducă înapoi în țară pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, dar să și rezolve aspectele financiare apărute după celebra sentință din 7 februarie a.c.

CITEȘTE ȘI:

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, în prezent aflat în Madagascar, a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor de plaje. De asemenea, Nicușor Constantinescu a primit, în același dosar, 5 ani cu executare. Per total, 26 de persoane au primit condamnări.

CITEȘTE ȘI:

În acest sens, deputatul Stelian Ion s-a adresat Ministerului Justiției, solicitând să i se precizeze ce demersuri s-au efectuat pentru extrădarea lui Mazăre din Madagascar.

În altă ordine de idei, deputatul Stelian Ion a adresat o interpelare și la Ministerul Finanțelor, cu intenția de a afla „ce demersuri se efectuează în vederea sancționării persoanelor vinovate pentru neconstituirea ca parte civilă”.

Totodată, deputatul Stelian Ion nu a uitat nici de Primăria Constanța în acest caz, adresându-se primarului municipiului, Decebal Făgădău și solicitându-i acestuia, printre altele, ce măsuri sunt stabilite pentru restabilirea situației anterioare.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *