Stelian Ion: „PSD și-a făcut un obiectiv politic din protejarea infractorilor, al corupților și mai ales din slăbirea DNA”

Fostul ministru al Justiției, deputatul constănțean Stelian Ion, a vorbit vineri despre modificările survenite la conducerea comisiei juridice a Camerei Deputaților. Laura Vicol, noul președinte, din partea PSD, este cunoscută ca o apărătoare a unor interlopi. Acum, conducere comisia juridică. Vestea a fost cum nu se poate mai proastă pentru Stelian Ion:

„Am fost întrebat ce părere am despre schimbarea conducerii Comisiei juridice a Camerei Deputaților. Am o părere foarte proastă! A readuce PSD-ul la conducerea acestei comisii foarte importante a Camerei Deputaților este ca și cum ai pune briciul în mâna maimuței. Am văzut cu toții agenda ascunsă a PSD-ului din ultimii ani. PSD și-a făcut un obiectiv politic din protejarea infractorilor, al corupților și mai ales din slăbirea DNA. Asta a și fost unul dintre motivele înființării SIIJ. Mai grav este că acum și peneliștii care purtau sâmbetele DNA mai cu perdea își dau arama pe față vorbind deja deschis despre faptul că au în vedere ca pe viitor dosarele de corupție în care sunt anchetați magistrați să nu mai fie de competența DNA, ci a unei noi structuri pe care o vor înființa împreună cu pesediștii. Punând în fruntea comisiei juridice a Camerei Deputaților o adversară deschisă a DNA, deja drumul pe care îl vor urma este clar. Să-i mulțumim lui Klaus Iohannis pentru direcția pe care va încerca să o imprime justiției în perioada următoare!”, a transmis Stelian Ion.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *