Spread the love

Candidatul Alianței USR – PLUS pentru funcția de primar al municipiului Constanța, Stelian Ion, este… din nou în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană depistată ulterior ca fiind infectată cu coronavirus.

„Viața în vremea COVID-ului e altfel… Sunt la al treilea episod de izolare de la începutul acestei pandemii. A fost întâlnirea cu domnul Chițac, apoi un episod de tuse și febră, iar acum un contact cu o persoană depistată pozitiv.În momentul în care am aflat că persoana cu care am interacționat pentru o clipă la ieșirea de la inaugurarea hotelului Panoramic din Olimp are Coronavirus, am anunțat DSP Constanța și am intrat în izolare până pe 16 august.Dar echipa noastră este cu motoarele turate, strângem semnături în fiecare zi, oamenii vin alături de noi în număr impresionant de mare. Semnalele pe care le primim de la constănțeni sunt extraordinare. Eu cred că paza bună trece primejdia rea. Până la eradicarea acestui virus trebuie să învățăm să trăim cu el, să avem grijă și să respectăm regulile. Purtați mască, mănuși (când este nevoie) și păstrați distanța fizică de rigoare. E greu, e nefiresc, dar e mult mai dificil să stai în carantină/izolare sau, și mai grav, să contactezi virusul. Partea bună este că în toamna asta scăpăm de PSD, molima care ne-a furat ani din viață, prezentul și, multora dintre noi, speranța! Făgădău, adună-ți catrafusele, creioanele și pozele de pe birou și pregătește-te să pleci acasă!”, a transmis Stelian Ion.

Deputatul constănțean a avut o întâlnire zilele trecute cu un controversat om de afaceri, Cristian-Gabriel Panait, cunoscut pentru proiectele imobiliare în stil Mazăre, care desfigurează aspectul orașului și al stațiunii Mamaia. Cristian-Gabriel Panait a fost confirmat astăzi cu noul Covid-19, ceea ce l-a obligat pe deputatul Stelian Ion să intre în carantină, în plină pre-campanie electorală.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *