Stelian Ion: „Iohannis a ajuns unde se simte cel mai bine: Alături de PSD! O mare TICĂLOȘIE!”

Fostul ministru al Justiției Stelian Ion susține că președintele Klaus Iohannis a ajuns „unde dorea și unde se simte cel mai bine: alături de PSD”. El spune că rotativa „nășită” de Iohannis va ajuta PSD și PNL să aibă acces la banul public:

Președintele Iohannis a ajuns unde dorea și unde se simte cel mai bine: alături de PSD. Tot ce a făcut Iohannis în ultimele luni a fost să împingă PSD la guvernare și pentru asta i-a creat toate condițiile: s-a asigurat că are un premier obedient, a scos USR din Guvern, a descompus PNL.„Rotativa” nășită de președintele Iohannis ajută la un singur lucru, ca PSD și PNL să aibă acces, pe rând, la resurse, să-și împartă banii publici frățește. Nu mă îndoiesc că președintele va alege și titularul de la Justiție, are nevoie de o persoană care să-i pună în practică directivele fără să crâcnească. Cu ajutorul lui Iohannis, PSD va avea funcții de conducere nu doar în Guvern, ci și în Parlament. O mare ticăloșie!”, a transmis Stelian Ion.

Liberalii au decis pe cineva vor numi la Justiție: Cătălin Predoiu, tocmai predecesorul lui Stelian Ion.

Conducerea PNL a votat, luni, acordul politic cu PSD și intrarea la guvernare alături de social democrați. De asemenea, a fost validată și lista de miniștri a partidului. De la ședința BPN au lipsit 17 președinți de filiale. Au fost 29 de voturi „pentru”, 10 voturi „împotrivă” și 9 abțineri pentru un guvern cu PSD. Printre cei care au lipsit de la ședință se numără Emil Boc, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan, Nelu Tătaru, Dan Motreanu sau Raluca Turcan. Motreanu și Turcan au lansat atacuri dure la conducerea PNL, înaintea ședinței de luni și au cerut demisia lui Florin Cîțu. Ședința a fost una foarte tensionată.

PNL va avea în viitorul Guvern premierul și 8 ministere:

  • Ministerul Justiției – Cătălin Predoiu
  • Ministerul Fondurilor Europene – Dan Vîlceanu
  • Ministerul Energiei- Virgil Popescu
  • Ministerul de Interne- Lucian Bode
  • Ministerul de Externe- Bogdan Aurescu
  • Ministerul Educației – Sorin Cîmpeanu
  • Ministerul Digitalizării – Florin Roman
  • Ministerul IMM-urilor și Turismului – Constantin Cadariu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *