Spread the love

Deputatul constănțean al USR – PLUS, Stelian Ion, este candidatul formațiunii pentru funcția de primar al municipiului Constanța. Stelian Ion combină calitatea de candidat cu cea de parlamentar. Aflat la primul mandat în Legislativ, Stelian Ion a amintit vineri că este cel mai activ parlamentar din Constanța, acesta beneficiind de notorietate în epoca Dragnea. Deputatul USR s-a manifestat în fel și chip în acea perioadă, într-o disperată tentativă de a bloca modificările aduse la legislația din domeniul Justiției: a pus muzică clasică și hip-hop în ședințele comisiei juridice, a vorbit în plen la megafon, plus multe alte forme de protest – cu steaguri, banderole ș.a.m.d. În urma acestei experiențe politice, Stelian Ion este convins că… va fi primarul Constanței:

„Pe atunci, multă lume și colegi din alte partide îmi spuneau că nu am experiența necesară pentru a fi deputat. S-au înșelat. În acești aproximativ 4 ani am fost cel mai activ parlamentar din Constanța și unul dintre cei mai activi din România. Nu o spun eu, nici cei apropiați mie, ci statisticile oficiale ale Parlamentului și presa. Pe lângă cifre, stau mărturie și imaginile din comisia Iordache, unde m-am luptat ca România să nu devină un rai al infractorilor. În calitate de primar vă garantez că voi face tot ce îmi stă în putință ca orașul nostru să renască. Avem program, avem o echipă profesionistă și, mai ales, vă avem pe voi, constănțenii care ne-ați oferit încredere în ultimii ani. E momentul nostru, e momentul în care începem revoluția de aici, de acasă, de la Constanța. Am dovedit la alegerile europarlamentare cât de puternici suntem împreună. Sunt convins că putem fi și mai puternici, și mai hotărâți la alegerile locale din 27 septembrie. Pentru că acum, mai mult decât oricând, avem puterea de a hotărî viitorul nostru și al copiilor noștri aici, acasă, la Constanța”, a transmis Stelian Ion.

Pentru postul de primar al municipiului Constanța candidează următorii:

Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian Antoniadis (Uniunea Elenă din România); Claudiu-Iorga Palaz (PMP), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU-SL), Corina Martin (PER), Tudorel Chesoi (ANT), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Dan Aionesei (Mișcarea Patrioților Români – Dreapta Liberală), Victor Cruceru (ALDE), Constantin Frățilă (LORD), Ayla Reșit (independent), Muncianu Sorin Titus (Partidul Neamul Românesc) și Marian Vasiliev (independent).

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *