Stelian Ion: „Gabriel Comănescu mi-a sugerat să MĂ RETRAG din fața lui Chițac”

Candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al municipiului Constanța, deputatul Stelian Ion, a dezvăluit sâmbătă seară la un post național de televiziune că a fost chemat la o întâlnire de președintele Grup Servicii Petroliere, Gabriel Comănescu. Stelian Ion a arătat că această întâlnire a avut loc la București, pe 27 mai și petrolistul i-a solicitat să… se retragă din cursa pentru Primărie, pentru a nu-l mai încurca pe Vergil Chițac, candidatul PNL.

„Pe 27 mai am fost invitat de un important om de afaceri din Constanța, multimiliardar, cu afaceri petroliere, la o discuție. Este vorba despre Gabriel Comănescu. Nu știam ce are de gând să îmi spună, nu voiam să fac publică această discuție, dar dacă lucrurile au degenerat în acest fel, o voi face publică în seara asta. După ce mi-a ținut o pledoarie cu puterea sa financiară și cu ceea ce poate să facă și ce relații are în presă ș.a.m.d., în finalul discuției care a avut loc la București în jur de vreo oră mi-a sugerat nici mai mult nici mai puțin decât să mă dau la o parte din fața contracandidatului PNL, Vergil Chițac. Pe mine, chestiile astea mici, amenințările PSD, nici presiunile puse de magnați cu interese dubioase prin Constanța pe mine nu mă intimidează absolut deloc”, a spus Stelian Ion.

Întrebat de ce totuși a dat curs invitației, candidatul USR-PLUS a precizat că nu refuză astfel de întâlniri, însă i s-a părut curios că totul a fost ascuns de ochii lumii.

„Eram foarte curios să văd ce dorește. Sunt în Constanța câțiva oameni de afaceri cu cifre de afaceri foarte importante, fiind candidat la Primărie niciodată nu am refuzat o întâlnire cu acești oameni de afaceri. Am vrut să am mai multe întâlniri, am și avut astfel de întâlniri și când cineva îmi solicită o astfel de întâlnire nu am (nici o problemă – n.r.). Mi s-a părut ciudat că totul trebuie să fie ascuns de ochii lumii. Iată de ce… pentru a se pune niște presiuni pe mine, crezându-se că voi fi impresionat de magnitudinea puterii financiare și a influenței”, a mai spus Stelian Ion.

Pentru postul de primar al municipiului Constanța candidează următorii:

Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian Antoniadis (Uniunea Elenă din România); Claudiu-Iorga Palaz (PMP), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU-SL), Corina Martin (PER), Tudorel Chesoi (ANT), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Dan Aionesei (Mișcarea Patrioților Români – Dreapta Liberală), Victor Cruceru (ALDE), Constantin Frățilă (LORD), Ayla Reșit (independent), Muncianu Sorin Titus (Partidul Neamul Românesc) și Marian Vasiliev (independent).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.