Stelian Ion EXCLUDE o colaborare USR – PMP, la Constanța: „Palaz a făcut jocurile PSD în toată această perioadă”

Deputatul constănțean al USR, Stelian Ion, a precizat vineri în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul partidului faptul că, la nivel județean, este exclusă o colaborare cu PMP. În perspectiva alegerilor de anul viitor, o coagulare a dreptei este exclusă la Constanța.

Potrivit lui Stelian Ion, președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, va fi… exclus din planurile politice viitoare.

„Eu mă îndoiesc că vom face în Constanța o alianță cu PMP! Vă spun foarte sincer. Doar dacă se schimbă conducerea de acolo, poate cine știe… La nivel central, de Parlament, am avut o colaborare foarte bună cu colegii de la PMP, dar la Constanța să spunem foarte clar: PMP și, în speță, Claudiu Palaz, a făcut blat cu PSD și le-a făcut jocurile în toată această perioadă”, a spus Stelian Ion.

CITEȘTE ȘI:

La conferința de vineri au participat și președintele organizației municipale, Dumitru Caragheorghe și președintele organizației județene, Remus Negoi. Potrivit lui Negoi, USR a finalizat și adoptat un program prin care candidații independenți și nu numai ar putea fi susținuți de acest partid la alegerile locale. Totodată, potrivit lui Stelian Ion, obiectivul este unul mai… măreț: USR va discuta cu PNL, în special, pentru un candidat comun:

„Se vor purta negocieri în funcție de cum decurge și situația legislației, dacă se va adopta legea privind alegerea primarilor în două tururi sau nu. Se vor purta discuții pentru alegerea dintre mai mulți posibili candidați la primărie din partea opoziției actuale a unuia singur, pentru a maximiza șansele de înlăturare a PSD. Ne-am stabilit obiectivul ăsta și vom purta discuții în toată țara, nu doar în Constanța”, a mai spus Stelian Ion.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *