Stelian Ion, după condamnarea lui Radu Mazăre: „A transformat Constanţa într-un teren de joacă al infractorilor! Din păcate, firmele lor încă sunt alimentate din bugetul de stat”

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre a fost condamnat vineri la 9 ani și 10 luni ani de închisoare de Înalta Curte de Casație și Justiție a României în dosarul Polaris. Alături de Mazăre, au mai fost condamnați Eduard Martin- 5 ani și 6 luni și Sorin Strutisky- 7 ani și 10 luni. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

CITEȘTE ȘI:

Printre primele reacții după această decizie a Curții Supreme, se regăsește cea a deputatului constănțean al USR, avocatul Stelian Ion.

„Toate, pedepse cu executare, în primă instanţă. Uitaţi-vă bine la ei. Priviţi-le figurile. Oamenii ăștia nu doar că au împărţit ori au luat spăgi uriașe, dar au și jefuit Constanța, un oraș cu un potențial imens. Cei trei condamnați de azi și o armată de acoliți de aghiotanți au transformat Constanţa într-un teren de joacă al infractorilor. Din păcate, firmele lor încă sunt alimentate din bugetul de stat, chiar dacă sunt fugiţi în lume sau se află în spatele gratiilor. Pe 26 mai și la alegerile din 2020, îi putem înlătura și de acolo. Să mergem la vot!”, a spus Stelian Ion.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *