Stelian Ion, despre războiul din PNL: „Dacă nu slujești la epoleți, ai o problemă. România eșuată printre epoleți mediocri și intriganți”

Deputatul constănțean al USR, Stelian Ion, ironizează joi situația din PNL. Liberalii au ajuns la concluzia că Florin Cîțu trebuie debarcat și se lucrează intens în acest sens. Amintim că Stelian Ion a fost chiar mărul discordiei fostei coaliții, atunci USR-iștii spunând că nu vor să iasă de la guvernare, ci doar să plece Cîțu. Liberalii nu au agreat ideea și au mers mai departe, iar astăzi… nu mai știu cum să scape de Superman. Stelian Ion arată faptul că România se militarizează prin înlocuirea lui Cîțu cu Nicolae Ciucă, la dorința lui… Klaus Iohannis:

Ne-au înnebunit anul trecut cu Superman, cu echipa câștigătoare, tot ce au făcut a fost să țină țara în loc doar ca să fie Cîțu președinte peste peneliști. Când le-am spun cât de toxic e Cîțu, că este incapabil să ia decizii singur, că nu-și respectă cuvântul dat, că execută ordine, s-au isterizat. Acum, după doar câteva luni, au ajuns la vorba noastră. Însă vor să renunțe la Cîțu și să-l instaleze pe domnul general. Are doctorat, are epoleți, are tot ce trebuie. Inclusiv suspiciunea că și-a plagiat teza de doctorat. Visul lui Iohannis a trecut de la România educată la România lui „să trăiți, am înțeles”, în care, dacă nu slujești la epoleți, ai o problemă. Dacă ieși din rând, ești luat în colimator și eliminat. România eșuată printre epoleți mediocri și intriganți”, a transmis deputatul Stelian Ion.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.