Stelian Ion, atacuri pe linie la PSD și PNL. Apel către votanții PSD: „Îmbuibații ăștia pe care îi votați nu sunt social-democrați, nu se gândesc la voi”

Candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al municipiului Constanța, deputatul Stelian Ion, a organizat duminică o conferință de presă în fața Primăriei, în cadrul căreia a avut un apel pentru… votanții PSD.

stelian

Stelian Ion a subliniat că cei care candidează în ultimii ani din partea PSD sunt niște îmbuibați, care nu își respectă proprii votanți:

„După 20 de ani de PSD-ism, în care ne-au afundat tot mai mult în mizerie, în subdezvoltare, suntem la un bilanț astăzi, un bilanț negru pentru orașul nostru. Trebuie să ne amintim de niște personaje. Nu trebuie să îi lăsăm tot pe ei la conducerea acestui oraș. Și-au bătut joc de noi peste 20 de ani, au aruncat orașul pe ultimele locuri în toate clasamentele, din toate punctele de vedere suntem printre ultimele orașe dintre municipiile mari din România. Lucrul ăsta nu a fost o întâmplare, niște băieți nu au văzut în Constanța un oraș extraordinar, care să fie condus bine, au văzut în Constanța un oraș care să le aducă prosperitate personală, o vacă de muls pentru ei, pentru familiile lor și uitați ce s-a întâmplat. Avem aici cupluri celebre, prietenie mare, iubire mare între Decebal Făgădău și Felix Stroe. Uitați ce iubire și cu câtă dragoste se uită unul în ochii celuilalt – Radu Mazăre și Liviu Dragnea și, între ei, micul discipol Făgădău, care se uită la Liviu Dragnea cu o stimă extraordină, cu respect, prețuire și se vede că îl idolatrizează. Sunt scene din viața noastră, din anii trecuți. Majoritatea certați cu legea. Ei au prosperat – PSD-iștii. Votanții PSD de ani de zile să se uite bine pe cine votează, toți îmbuibații ăștia nu sunt social-democrați, nu se gândesc la voi, la familiile voastre, se gândesc doar la buzunarul lor. În 2000, Mazăre câștiga alegerile chipurile ca independent, venea cu o gașcă de prieteni, el din București, din Drumul Taberei, Nicușor Constantinescu de prin Ploiești, Strutinsky, PNL-istul, de prin Dorohoi. Toți băieții ăștia au format un grup infracțional organizat. Foarte inteligenți, de altfel, și-au folosit inteligența în prostirea acestui oraș și în jefuirea Constanței”, a spus Stelian Ion.

stelian1

În același registru, candidatul USR – PLUS i-a luat la țintă pe toți liderii PSD – Felix Stroe și Decebal Făgădău, dar și pe liberalii constănțeni, pe care i-a acuzat de blat cu acești derbedei și, prin urmare, s-au îmbogățit.

„Și-au dat contracte între ei, au devenit milionari prin tot felul de combinații, au trecut de la un partid la altul, s-au înjurat după care s-au pupat – și PSD-iști și PNL-iști laolaltă, nu au avut nici o jenă! (…) Liberalii, 20 de ani, au fost necontenit acolo, au fost în Consiliul Local, în Consiliul Județean. S-a remarcat vreunul ca luptător extraordinar împotriva acestor derbedei de la PSD? (…) Se plimbau cu elefantul, cu domnul Cupșa, care este la CERONAV pe criterii politice pus acolo de ani și ani, pentru a-i jumuli pe navigatorii care trebuie să-și ia niște brevete și-și bate joc de toți acești navigatori. Domnul Manea, săracul, care a fost sfătuit să se plimbe cu elefantul. Ăștia au fost liberalii constănțeni, s-au mulțumit și ei cu o ciupeală, cu un contract, li s-a dat câte un teren, au făcut cartierul consilierilor, o rușine pentru țara asta! (…) Au fost mână în mână! Oficial, cu acte în regulă, au fost căsătoriți. Suntem la bilanț după 20 de ani! (…) Mihai Lupu, un personaj despre care n-am auzit, sincer, dar candidează acum și vrea să fie președintele CJ. Nu leagă două vorbe în limba română! Dacă am da un test candidaților, simplu, de clasa a 8-a, mulți dintre ei și Mihai Lupu cu siguranță l-ar pica! Nu mai zic cum au luat bac-ul, nu știu cum l-au luat. Domnul Lupu este doctor, în științe economice, cu diplomă la Chișinău, la fabrica de diplome. (…) Singura sa performanță a fost că a obținut sute sau mii de contracte cu statul, e prieten cu Arsene (președintele CJ Neamț, Ionel Arsene – n.r.), a obținut contracte multe. Și dumnealui e din zona Iașului, nu e din Constanța. S-a îmbogățit foarte mult din contractele date de prietenii săi din PSD. (…) PSD și PNL la Constanța sunt foarte buni prieteni și s-au înțeles să-și așeze lucrurile așa cum vor. Nu pot să-și bată joc de constănțeni la nesfârșit”, a mai spus Stelian Ion.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.