Stelian Ion, atacat din nou de sindicaliștii din penitenciare: „Guvernul găsește 2 – 3 exemple cu sindicaliști cu probleme și demonizează întrega mișcare sindicală. Am mai văzut asta în guvernele Băse-Boc”

Cu excepția unor poze cu ambasadori și alți vizitatori, dinspre ministrul Justiției nu se aude nimic util”, se arată într-un articolul publicat pe site-ul Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP). Sindicaliştii arată că Stelian Ion tace şi în ceea ce-i privește „mult-prea-discutatele priorități politice„. „Soluții pentru bunul mers al Justiției ori pentru angajații din subordine care reclamă tot felul de înghețări de salarii și ciuntiri de drepturi, nici vorbă„, mai susţin sindicaliştii, care taxează şi eroarea lui Stelian Ion de zilele trecute:

Ministrul Justiției n-a speriat prin faptul că, dint-o eroare, a ieșit să discute cu niște cetățeni angajați care protestau împotriva faptului că propriul patron se pricopsise cu un dosar penal pentru conducere fără permis (sic!). A făcut omul o confuzie, e drept, monumentală. Și, n-ar fi o catastrofă. Până la urmă cineva care are pe umeri problemele din justiție, probațiune și penitenciare mai scapă din vedere detalii. Problema e că, din păcate, Stelian Ion nu reușește să se ocupe de agenda reală a amintitelor instituții și tace adânc chiar dacă oarecum prietenos și sigur fără soluții.”

Avem așadar ministru la Justiție? Sau, poate nu e nevoie, și treburile merg de la sine?! Nu știu?! Poate că e suficient să avem poza cuiva, oricine-ar fi, îmbrăcat într-un costum și c-o cravată abil învârtită în jurul gâtului?! Altfel, da, am înțeles abordarea. Nu interesează dialogul social. Guvernul găsește 2 – 3 exemple cu sindicaliști cu probleme și demonizează întrega mișcare sindicală. Am mai văzut asta în guvernele Băse-Boc când se tăiau salarii. Cu toate astea, și de această dată, mergem înainte și ne facem treaba„, mai transmis sindicaliştii din penitenciare.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.