Stelian Ion, atac devastator la Viorica Dăncilă: „PROASTA SATULUI a ajuns premier și vrea referendum în țara în care MURIM CU ZILE!”

Premierul Viorica Dăncilă anunță, sâmbătă, faptul că ia în calcul să facă un referendum după tragediile din Olt, spunând că vrea să consulte populația privind înăsprirea pedepselor pentru crimă, pedofilie și viol. Dăncilă spune că e dispusă să schimbe legislația prin OUG, acolo unde sunt depistate erori și a adăugat că este analizată și posibilitatea emiterii unei Ordonanțe de Urgență „pentru eliminarea tuturor deficiențelor legislative care vor fi identificate de către grupul de lucru”, precizând că în 15 zile un grup de lucru interinstituțional va avea un plan de acțiune în acest.

CITEȘTE ȘI:

Opoziția a reacționat virulent la atitudinea premierului Dăncilă, iar deputatul constănțean al USR, Stelian Ion, a arătat faptul că „ani de zile au legiferat în favoarea infractorilor” și i-a tăvălit pe premier și pe proaspătul ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga.

„Cât cinism! Câtă mizerie umană! Câtă fățărnicie abjectă! Din cauza corupției, nepotismelor, analfabeților și infractorilor ajunși în funcții publice murim cu zile în țara asta! Proasta satului, ajunsă premier împinsă de infractorul Dragnea, e „revoltată” acum și vrea referendum. După ce ani de zile au legiferat în favoarea infractorilor, după ce l-au lăsat pe Nicolicea să scrie legea recursului compensatoriu ca să iasă mai repede din pușcărie toți criminalii, după ce au mutilat legile justiției și au hărțuit magistrații care au îndrăznit să facă anchete pe fapte de corupție, după ce au propus cca. o sută de modificări neconstituționale la Codul penal și cel de procedură penală, după ce tocmai au votat în parlament scăderea termenelor de prescripție a răspunderii penale, avantajând inclusiv violatorii și pedofilii, după ce au propus micșorarea termenelor de liberare condiționată, după ce au votat abrogarea NEGLIJENȚEI ÎN SERVICIU, articolul în baza căruia ar putea fi cercetați și trași la răspundere „oamenii legii” care au așteptat la poartă în timp ce un copil era măcelărit de un monstru, s-a trezit proasta satului că vrea referendum!! Nesimțiților, îmbuibaților, bolnavilor după putere și averi, neoamenilor, voi chiar nu ați înțeles că AJUNGE?! Că nu mai înghițim lăturile voastre? Nesimțiților! Abrogați legea recursului compensatoriu prin OUG! Ce referendum vă trebuie, secăturilor?! Renunțați la modificările Codului penal și de procedură penală care scad termenele de prescripție și îi scot pe infractori mai repede din pușcărie! Ce referendum visați?! Desființați mizeria aia de Secție Specială care se ia la trântă cu DNA-ul! Dați copiilor, elevilor transport in comun să poată ajunge decent la școală, nu le luați acest drept! Pentru asta va trebuie referendum?! Vă trebuie referendum pentru că sunteți niște lichele de cea mai joasă speță care vor să speculeze în cel mai odios mod posibil drama unui copil într-o socoteală electorală meschină! O să vi se întoarcă și asta înapoi, pramatiilor! Ce caută Moga, un inginer din gașca care a distrus Constanța și a adus-o la ruină, la conducerea Ministerului de Interne? Ce caută proasta satului premier al României?! Chiar nu aveți niciun dram de bun-simț și de omenie?! Au găsit ei cauza și rezolvarea! Pedepsele mici pentru crimă, viol și pedofilie! Știți ce? Ca să fiți ticăloși până la capăt reintroduceți pedeapsa cu moartea, dar să o faceți și pentru fapte de corupție, da? Că atâta minte au alde Dăncilă, Ciordache, Nicolicea și armata de lichele!…”, a spus deputatul Stelian Ion.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *