Stelian Ion a IZBUCNIT împotriva lui Iohannis, după acceptarea lui Moga la MAI: „A JEFUIT bugetul Constanței două decenii, unul din vinovații pentru DECĂDEREA acestui important oraș al României!”

Comitetul Executiv Național al PSD din 15 iulie a decis ca Ramona Mănescu (din partea ALDE) să preia funcția de ministru al Afacerilor Externe, Nicolae Moga (senator PSD Constanța) să preia funcția de ministru al Afacerilor Interne și Mihai Fifor (senator și secretar general PSD) să fie desemnat vicepremier pe Parteneriate Strategice. Cele trei propuneri au fost înaintate în aceeași zi către președintele României, Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI:

Miercuri, șeful statului a semnat decretele de numire ale celor trei și, astfel, Nicolae Moga este noul ministru al Afacerilor Interne.

Decretul de numire semnat de Iohannis i-a dat foc deputatului constănțean al USR, Stelian Ion.

CITEȘTE ȘI:

„Numirea lui Nicolae Moga la Interne și a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis și nu poți să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul președinte. O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre și Nicușor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanței timp de aproape două decenii și este, fără îndoială, unul dintre vinovații pentru decăderea acestui important oraș al României. E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiția demantelează o mafie și îi bagă pe jupâni la pușcărie, locotenentul lor să devină șef peste poliție. La rândul său, Ramona Mănescu este un personaj incapabil să-și justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacții dubioase. Și la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziția de șefă a diplomației. Asta merită România, domnule președinte Klaus Iohannis?”, a spus Stelian Ion.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.