Spread the love

Ștefan Mandachi, cel care a făcut primul metru de autostradă și a stârnit astfel un fenomen social, îi urează succes candidatului independent la alegerile pentru Parlamentul European, George Simion, punctând faptul ca „măcar o autostradă să iasă din candidaturile independente”.

CITEȘTE ȘI:

Simion și Mandachi au amândoi 33 de ani, dar coincidențele nu se termină aici: candidatul este pe locul 15 pe buletinul de vot, număr simbolic aplicat și de Mandachi cu celebra pauză de 15 minute!

Din programul lui Simion aflăm: „Toate politicile pe care le susțin au în vedere recuperarea României pentru cetățeni, reunificarea spațiului nostru interior, fracturat astăzi din toate punctele de vedere. Dimensiunea cea mai urgentă a acestor politici o constituie infrastructura. Avem nevoie de unificarea urgentă prin căi rutiere și feroviare sigure, moderne și de mare viteză a celor trei provincii istorice: Țara Românească, Moldova și Transilvania”.

CITEȘTE ȘI:

Infrastructura rutieră este o prioritate în accesarea de fonduri europene pentru independentul George Simion. Proiectele pe care le va susține din Parlamentul European sunt: Autostrada Mării Negre București-Ploiești-Buzău-Focșani-Bârlad-Vaslui-Huși-Chișinău, Autostrada Nordului Suceava-Baia Mare-Satu Mare, Autostrada Unirii Târgu Mureș-Târgu Neamț-Iași-Ungheni, Autostrada Transilvania Ploiești-Brașov-Făgăraș-Sighișoara-Târgu Mureș-Cluj-Napoca-Zalău-Oradea, Autostrada Ford București-Pitești-Craiova.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *