START Campanie electorală. Negoi (USR), pentru constănțeni: „A ne vota pe noi înseamnă a se vota pe ei înșiși!”

De astăzi a început, oficial, campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie. Președintele USR Constanța, Remus Negoi, este candidat al Alianței USR – PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Startul campaniei a început dezamăgitor pentru USR-iști, în sensul unei legislații precare în privința panotajului electoral, aspect reclamat de altfel și astăzi de competitorul USR – PLUS, Claudiu Palaz.

„La nivel de județ suntem relativ bine, doar că ne dă peste cap legea, adică în mod normal ar trebui să existe locuri speciale, să fie dublate panourile electorale, pentru că ele nu pot face față volumului de afișe care ar fi trebuit lipite. Este o componentă a alegerilor locale diferită total de alegerile naționale, acolo unde într-adevăr nu erau mulți candidați dar acum sunt și pentru locale și pentru județene. Ar însemna să alternăm afișele electorale pentru locul care ni se cuvine… (…) Exact, chiar dacă este adversar politic (Palaz – n.r.), nu e normal să dublezi numărul de panouri pe suprafața respectivă din motivul pe care l-am expus”, a spus Remus Negoi, pentru TOMIS NEWS.

În ceea ce privește campania electorală efectivă, candidatul Alianței USR – PLUS ne-a precizat că mesajul este… simplu:

„Noi am dus întotdeauna o campanie în stradă. Tot în stradă vom fi și în perioada următoare, împreună cu colegii mei din municipiu și județ și vom duce campania tocmai pentru mesajul acesta: a ne vota înseamnă a se vota pe ei înșiși!”, a mai spus Negoi, pentru TOMIS NEWS.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța candidează următorii:

Felix Stroe (PSD), Mihai Lupu (PNL), Remus Negoi (Alianța USR – PLUS), Răzvan Filipescu (PRO România), Ioana Reșit (PMP), Gheorghe Haleț (LORD), Daniel Moraru (PER), Ninel Peia (Partidul Neamul Românesc), Gheorghe Muhscină (independent) și Viorel Focșa (AUR).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *