Stare de ALERTĂ în Sectorul 1 București, în urma scandalului gunoaielor

Prefectul Capitalei a declarat vineri dimineaţa stare de alertă în Sectorul 1, în scandalul gunoaielor declanţat de primarul Clotilde Armand. Decizia urmează să intre în vigoare la ora 24:00.

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand a cerut, pentru a doua oară, declararea stării de alertă în sector, din cauza munților de deșeuri de pe străzi. Solicitarea a fost trimisă Prefecturii Capitalei. Prefectul Alin Stoica a amânat decizia pentru vineri.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1 a cerut, miercuri seară,  Prefecturii Municipiului Bucureşti să declare starea de alertă pe o perioadă de 30 de zile, din cauza situaţiei sanitare cauzată de necolectarea gunoiului de către Compania Romprest Service SA. Consiliul Local al Sectorului 1 a fost convocat, pentru vineri, la ora 12.00, în vederea discutării rezilierii contractului cu Romprest. Primăria estimează că s-au acumulat aproximativ 2.691 tone de deşeuri generate de populaţie, instituţii publice şi agenţi economici.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.