Stânga constănțeană prezentă în Parlamentul European, la dezbateri despre viitorul Europei

Județul Constanța a fost reprezentat la Parlamentul European in cadrul dezbaterilor  despre viitorul Europei și rolul noilor tehnologii, la invitația europarlamentarului Victor Negrescu.

Aproape 70 de invitați din România au participat în perioada 6-8 februarie la Parlamentul European la o serie de dezbateri despre viitorul Europei și rolul noilor tehnologii organizate de europarlamentarul PSD, Victor Negrescu. Județul Constanța a fost reprezentat la Bruxelles prin Paul Chisnoiu.

„Sunt bucuros că am reprezentat județul Constanța și organizația PES activists la Parlamentul European in cadrul dezbaterilor despre viitorul Europei/României și rolul noilor tehnologii. Îi mulțumesc europarlamentarului Victor Negrescu pentru organizarea acestei vizite de lucru și organizației PES activists România pentru această oportunitate. Am participat la Conferința “Accesul și conectivitatea – politici de consolidare a Europei”  unde am avut privilegiul de a le cunoaște și de a interacționa în cadrul dezbaterilor, cu doamna Viorica Dăncilă, lider al Grupului PSD în Parlamentul European, doamna europarlamentar Eva Kalli , precum și cu doamna europarlamentar Maria João Rodrigues, vicepreședintele grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European”, a declarat Paul Chisnoiu.

pes

Acțiunea a fost posibilă în parteneriat cu organizația PES activists România și Grupul S&D din Parlamentul European.

„Urmează o perioadă de reforme importante la nivelul construcției europene. Social democrații europeni sunt foarte implicați în aceste dezbateri și este foarte important ca vocea României să fie auzită. Cred că participanții din țară au făcut o impresie foarte bună și au arătat potențialul real pe care îl are România. Nu trebuie să fim timizi în raport cu partenerii europeni, trebuie însă să fim foarte coerenți și cu puncte de vedere coerente pentru a influența viitorul Europei și modul în care evoluția tehnologică va fi tratată în politicile europene”, a explicat europarlamentarul Victor Negrescu, președintele PES activists România.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.