Sporturi pe care să pariezi: De la cel mai complicat la cel mai ușor de câștigat

Pariurile sportive sunt una dintre cele mai incitante forme de divertisment, dar și una dintre modalitățile mai ușoare de a paria. Datorită diversității mari de turnee și campionate organizate, pariorii au o mulțime de oportunități de joc. Însă nu toate sporturile sunt la fel în ceea ce privește gradul lor de dificultate pe care să parieze. Atunci când alegi sportul pe care vei paria, este esențial să analizezi modul în care se desfășoară pariurile. Deși acest lucru va oferi o imagine reală asupra sportivilor care aduc cel mai mare succes în pariuri, jocurile de noroc sportive sunt cu totul subiective. Ceea ce ar putea funcționa pentru un jucător poate să nu funcționeze pentru altul. În mod similar, ați putea obține câștiguri importante prin parierea pe un anumit sport și distrugerea pariului pe un alt sport. De exemplu, e important să cunoști o gamă cât mai mare de pronosticuri fotbal, însă este nevoie să iei în calcul și starea echipelor sau momentul de desfășurare al meciurilor.

Indiferent de sportul pe care îl alegi, pare să existe un consens în lumea jocurilor de noroc cu privire la care sporturile pe care merită să pariezi. Iată un clasament al sporturilor în ceea ce privește ușurința de estimare a rezultatelor meciurilor. Dacă ești începător în domeniul pariurilor, te sfătuim să iei în considerare toate aceste informații.

1.   Fotbal

Fotbalul este în prezent regele sportului în întreaga lume și este, în același timp, unul dintre cele mai apreciate sporturi de pariorii sportivi. Nu numai că fotbalul este unul dintre cele mai vizibile sporturi contemporane, dar este, în același timp, unul dintre cele mai profitabile sporturi. În timp ce unii oameni au impresia că fotbalul este imprevizibil, lucrurile stau exact invers.

2. Baschet

În momentul de față, NBA este una dintre cele mai puternice ligi din lumea sportului. S-a concluzionat că Lakers, Clippers și Bucks sunt jucători importanți, pe care este util să îi ai în vedere. 

Vârsta super echipelor din NBA facilitează infinit jocurilor de baschet pentru jucători. Chiar și cel mai obișnuit fan al baschetului ar trebui să știe ce echipe au cele mai multe șanse să câștige meciurile. Deși există întotdeauna potențialul de a face față imprevizibilului, similar cu fotbalul, NBA este, fără îndoială, cel mai previzibil sport pe care să pariezi.

Datorită simplității pariurilor pe NBA, jucătorii au un avantaj în alegerea manuală a pariurilor cu cel mai mare potențial de profit. În plus, pariurile pe suport reprezintă o modalitate interesantă pentru pariori de a câștiga câțiva bani în plus. Cu o mare varietate atât de mare de pariuri, pe care jucătorii le pot face pe baza datelor și a analizelor, baschetul este un punct de plecare excelent pentru pariorii care încearcă să câștige bani.

3. Tenis

La fel ca alte sporturi, tenisul este dominat de un număr de jucători de top. Sportul este incredibil de frumos, iar Roger Federer, Novak Djokovic și Rafael Nadal au dominat lumea tenisului în ultimul deceniu. Din păcate însă, nu există la fel de multe oportunități pentru jocurile de noroc când vine vorba de tenis din cauza lipsei de turnee pe toată durata unui an calendaristic.

Modalitatea de a câștiga bani în tenis este cumva mai puțin satisfăcătoare decât în alte sporturi, dar pariurile tind să fie mult mai ușoare datorită faptului că tenisul nu este atât de imprevizibil. În rundele anterioare ale majorității turneelor majore, jucătorii mai buni concurează împotriva unei jucători mai slab cotați, majoritatea meciurilor fiind o victorie ușoară pentru titanii tenisului.

Asta înseamnă că, dacă mizezi preponderent pe numele mari, cel puțin la nivel teoretic, șansele de câștig sunt considerabile.

4. Golf

Pariul pe golf este mult mai puțin complicat decât ți-ai imagina. Turul PGA se desfășoară aproape pe tot parcursul anului, oferind fanilor golfului o mare oportunitate de a paria pe turnee. Există alte câteva tururi de urmărit în afara PGA, cum ar fi Web.com și LPGA Tour. La fel ca pariurile pe alte sporturi, este crucial să intrăm într-un ritm bun și să observăm tendințele printre jucătorii de golf pentru a putea efectua pariuri câștigătoare.

Când vine vorba de pariuri pe golf, există mai mulți factori care pot influența profitabilitatea unui pariu. Atunci când selectezi pariurile, este esențial să ei în calcul starea vremii, a nivelului de pregătire al jucătorilor, posibilele accidentări, dar și modului în care jucătorii de golf obișnuiesc să evolueze.

Jucătorii fără experiență tind să parieze fie pe un singur jucător, ceea ce face dificilă câștigarea pariurilor, fie pe prea mulți jucători de golf, caz în care randamentele sunt minuscule. Asigură-te că pariezi întotdeauna pe cele mai bune cote, astfel încât să-ți crești șansele de câștig.

Concluzie

Așa cum am spus în introducere, cel mai bun sport pe care să pariezi este cel care îți aduce cei mai mulți bani. Chiar dacă poate majoritatea jucătorilor consideră că pariurile pe baschet sau fotbal sunt cele mai profitabile, din păcate pentru tine, singura modalitate de a afla ce funcționează cel mai bine, este să testezi cât mai multe sporturi.

Majoritatea amatorilor de gambling sunt de acord că pariurile pe NFL și NBA sunt puncte de plecare excelente pentru pariurile sportive. Atât baschetul, cât și fotbalul sunt oarecum previzibile și, fiind organizate în sezoane regulate, este destul de ușor de preconizat care vor fi echipele învingătoare.

Alte sporturi, cum ar fi MMA, box și tenis, deși poate nu sunt la fel de populare ca NFL și NBA, sunt, de asemenea, excelente pentru pariuri. Sporturile de luptă, în special, sunt excelente pentru începători datorită simplității scorului. Mult succes!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.