Spread the love

În America de Sud, forța este adevărata lege. Mafioții locali defilează ostentativ cu bolidurile pentru a aminti localnicilor „cine-i șefu`”! Dacă am scăpat de un admirator al zonei respective, iată că alte personaje se grăbesc să îi ia locul. În urmă cu aproximativ o lună, CONSTANTA.RO scria despre nesimțirea unui angajat al Grup Servicii Petroliere, sponsorul candidatului PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac, care a pătruns cu jeep-ul pe plajă, în stațiunea Mamaia. Evident, accesul pe plajă cu autoturismul nu este permis, inițiativa intrând în zona amenzii de rigoare.

Zilele trecute, un alt angajat al GSP a comis-o din nou! A intrat cu jeep-ul, literalmente, în subiectul de campanie al PNL: Parcul Tăbăcăriei, care este „distrus” de PSD și de Decebal Făgădău, dar pe care PNL vrea să-l „salveze” din „ghearele exploatatorilor”, „pentru că spațiu verde” și „din cauză că respect” și alte bla-bla-uri obositoare liberale. Un constănțean ieșit vineri la o terasă ne-a precizat despre angajatul GSP că „nu putea s-o ia pe jos, a trebuit să intre cu jeep-ul ca să își ia o înghețată!”

IMG-20160506-WA0005

Facebook Comments

One thought on “Sponsorul lui Vergil Chițac, Grup Servicii Petroliere, în plină campanie de dictatură sud-americană: jeep-urile s-au dezlănțuit în oraș!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *